...

over ons

iphone reparatie

Alle reparaties doen wij met officiële onderdelen

Goedkoop is duurkoop!
Nagemaakte onderdelen gaan snel kapot.
Bij AMACBUS werken wij daarom niet met goedkope namaak onderdelen, maar uitsluitend met officiële onderdelen van het originele merk van uw telefoon. Zo garanderen wij de hoogste kwaliteit reparatie tegen de laagste prijs.
AMACBUS heeft altijd voldoende onderdelen op voorraad en kan jouw op een vlotte en deskundige manier van dienst zijn met de reparatie.

 Schade of een defecte telefoon? Onderneem actie

In de praktijk zien we vaak dat klanten uit angst voor hoge reparatiekosten lang wachten met het plannen van een reparatie-afspraak. Dankzij de scherpe tarieven van AMACBUS is het niet nodig om lang met een niet goed werkende telefoon rond te lopen. En eindeloos wachten tot je een nieuwe telefoon mag uitzoeken, dat hoeft al helemaal niet. Schakel bij (kleine) schade of een defect aan je telefoon dus altijd direct de experts van AMACBUS in!

Zijn er voorrijkosten?
Nee, AMACBUS rekent geen voorrijkosten. De prijs die u op de website ziet staan is ook de prijs die u betaalt. Inclusief BTW
Maakt AMACBUS gebruik van origenele onderdelen?
Voor onze Apple Iphone reparaties maakt AMACBUS inderdaad gebruik van originele onderdelen.
Krijg ik een factuur?
U ontvangt van ons de factuur op het email adres wat u invult tijdens het maken van een afspraak. Dit gebeurt vaak nog op dezelfde dag.
In welkr regio's werkt AMACBUS?
AMACBUS komt langs in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.